Travel N Photo's FotoPage

By: Qimie Zam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Sep-2008 04:10 Email | Share | | Bookmark
Berbuka @ Cyberjaya

 
 
 
View all 9 photos...
Lama dah tak hapdate disebabkan kesbokkan melampau.

Kali ini aku nak buat food review plak. Last Friday, I had this Majlis Berbuka Puasa with MCMC and anak-anak yatim @ Kelab Komuniti Cyberjaya. The venue.. amazingly beautiful since it is surrounded with tasik. The restaurant siap ada tempat makan yg open air so that you all can nikmati hidangan with angin sepoi-sepoi bahasa. Although we didn't get the chance to sit there sbb kami masuk restaurant agak lewat so org lain dah chop dulu tempat tuh.

The food was superb so far among those places I've been to this Ramadan. Grilled Lamb dia, WOW!! Selembut sutera. One of my colleague siap ckp it taste like a DUCK. Kuih muih dia mmg variety and taste good if you were to compare with those served at hotels. Especially d one that I had a day before with Hana @ Nikko Hotel. Another recommended food was Oxtail Tomyam. First time seyy I've tasted that. Never seen anywhere else before. I ate loads of it. Since this is private function, the choices are quite limited. However, during normal days, they served 150 choices of food @ RM 42 nett. Murah kan?

Dah malas nak citer lagik.. buat aku teringat2 jek kat sana. Hehe.. Let d piccas do its talking now.



Monday, 25-Aug-2008 14:05 Email | Share | | Bookmark
Sowwyy

Lately nih aku jadik sangat malas utk mengambil piccas. Bukannya malas sbb ape tp disebabkan sejak kebelakangan ini aku jadik manusia yg sgt sibuk. Terpaksa ke sana ke mari mengurus hal peribadi ku... Hal di kantor juga tak kurang hebat. Every week aku ada event nak kena organize. Eversince aku beralih division, keja aku makin melambak jadinya. Makin besar tanggungjawab yg harus aku pikul. Dalam pada itu, aku masih lagi active bersukan. Dalam sebulan ni, hampir setiap minggu aku masuk tournament bowling. Hahaha....

So utk pengubat rindu...



Saturday, 12-Jul-2008 04:06 Email | Share | | Bookmark
Pool Tourny

 
 
 
View all 4 photos...
After 3 years sepi dr tournament.. finally it's back! I do miss all this fun.. Even though I didn't manage to win any prizes but to stand out in the top 16 would be a nice feelings.





Tuesday, 8-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Butterflies @ Cameron

 
 
Percubaan mengambil gambar macro. Tak berapa nak jadik but I believed that practice makes purrrfect kan? Hehe...





Thursday, 19-Jun-2008 08:12 Email | Share | | Bookmark
Busy mode strikes back!

 


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net